Print this page

Ajankohtaista

2016-11-16 19:55:22

Ojaniittutalo


Vihdin ja Lohjan kylätoimijoiden kesken on viritelty yhteistyötä kuluvan vuoden aikana. Kävimme 10.11. Lohjan Kylät ry:n ja Nummentaustan Asukasyhdistys ry:n vieraina Gruotilassa, keväällä 2016 valmistuneessa Ojaniittutalossa. Kuulimme mielenkiintoisen esityksen Lohjan monitoimijatalohankkeesta.
Category: Ajankohtaista
Posted by: Pentti Saastamoinen
Vihdin ja Lohjan kylätoimijoiden kesken on viritelty yhteistyötä kuluvan vuoden aikana. Vihtiläiset ovat saaneet tutustua mm. Lohjan kouluverkkoraadin toimintaan ja sen tekemään selvitykseen, joka on vaikuttanut Lohjan kyläkouluja koskeviin päätöksiin.

Tämän yhteistyön merkeissä muutamia vihtiläisiä pistäytyi 10.11. Lohjan Kylät ry:n ja Nummentaustan Asukasyhdistys ry:n vieraina Gruotilassa, keväällä 2016 valmistuneessa Ojaniittutalossa. Se on yksi neljästä Lohjan monitoimijatalohankkeen kohteesta ja järjestyksessä toisena valmistunut. Lohjan hanke on lähtenyt liikkeelle syksyllä 2014 ja sitä esitteli meille hankkeen koordinaattori Pirjo Uutela-Morander Lohjan kaupungilta. Aiemmin monitoimijatalohankkeita on käynnistetty mm. Oulussa ja Lahdessa ja näiden kokemuksia on voitu hyödyntää Lohjalla.